mandag 15. september 2008

Bare en liten tanke.





På lørdag ettermiddag var det fest i Manchester, fra kl. 18.30 til 18.46. Robinho hadde nettopp vippet inn frisparket via hodet til John Obi Mikel, og dermed ført City i ledelsen i debutkampen. Det var litt av en åpning i den nyetablerte klassikeren "The Clash of the Cash". På tribunen gikk pengefrelste hjemmesupportere amok. Alle bekledd i lyseblå Robinho-drakt, det arabiske hodeplagget gutrah og matchende løsskjegg.

Det må ha
vært moro. Iallfall så lenge det varte. For Chelski kom brutalt tilbake ved å score tre ganger, anført av dødelig effektive Frank Lampard og aristokratiske Deco. Dette var nemlig dagen da "Frelseren" Robinho ble overskygget og overrumplet. Ikke av Chelskis knallharde forsvarslinje, men av en liten kar ved navn Shaun Wright-Phillips. En kar som kostet drøye 90 millioner kroner (54 715 817 thailandske bhat) i overgangssum fra Chelski - 240 millioner (158 155 896 saudi arabiske riyaler) mindre enn hva verdens (plutselig) rikeste klubb betalte for Robinho.

Wright-Phillips briljerte
på lørdag, og ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller. Etter kampen var det kun én ting som ble diskutert blant hordene av frustrerte hjemmefans, nemlig hvor billig de fikk kjøpe tilbake den lille høyrevingen. Kanskje enkelte spekulerte i hvem City kjøper i januar, men det meste omhandlet den tidligere Chelski-ansatte.

Er det ikke ironisk?

Det snakkes altså
om Shaun Wright-Phillips. Og det etter en uke med mas rundt oppkjøp, penger og Robinho.

Robinho who?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ris, ros? Reaksjon?